Parcul de Distractii Efteling

Parcul Efteling a fost deschis in 1952, in orasul Kaatsheuvel din municipalitatea Loon op Zand, ca o intruchipare a povestilor pentru copii.

Red Light District din Amsterdam

Red Light District exista de prin secolul al XIV-lea, aceasta fiind zona in care marinarii intorsi de la munca cautau si gaseau putina atentie feminina.

Turnul Eiffel

Turnul Eiffel a fost construit in perioada 1887-1889 si a fost inaugurat pe 31 martie 1889. Este cel mai raspandit simbol al Frantei la nivel mondial si este una dintre principalele atractii turistice, cu peste 5 milioane de vizitatori in fiecare an.

Reeperbahn din Hamburg

Daca vizitati Reeperbahn veti descoperi ca zona ofera o multime de baruri frumoase, pub-uri si cluburi de noapte din St Pauli. Strada este complet transformata pe timp de noapte, ziua fiind o strada aglomerata obisnuita de cumparaturi.

Festivalul Anual Oktoberfest din Munchen

Ideea a pornit de la un simplu subofiter din garda nationala bavareza. Acesta a sugerat organizarea unei curse de cai cu ocazia festivitatilor legate de casatoria dintre printul mostenitor Ludwig de Bavaria si printesa Therese von Hildburghausen

Turism Munchen

Munchen este unul dintre cele mai frumoase orase din Germania, avand un important centru comercial si economic. Este totodata capitala Bundeslandului Bavaria din Germania si al treilea oras ca marime din Germania, dupa Berlin ┼či Hamburg.

Turism Salzburg

Salzburg este supranumit Roma Nordului datorita numarului foarte mare de biserici. Salzburg se afla la 250 km de Austria.