Transport persoane Grossweitzschen

Realizam transport persoane in Grossweitzschen, comuna Grossweitzschen face parte din landul Saxonia, Germania situata la aproximativ 59 km de Dresden si 85 km de Leipzig.

Transportul de persoane in Grossweitzschen se face cu autocare si microbuze clasificate transportului international de persoane, plecarile avand loc din toate statiile Mayer & Mayer din Romania.

La cererea pasagerilor, din timp, firma Mayer & Mayer organizeaza servicii de transport pana la destinatia solicitata de clienti, in cazul muncitorilor organizam transport pana la locul de munca al patronului sau a firmei angajatoare din comuna Grossweitzschen.

Va oferim preturi accesibile, iar la cumpararea biletelor de autocar pentru transport persoane in Grossweitzschen, elevii, studentii, pensionarii, grupurile de persoane si profesorii vor beneficia de reduceri de pret.

Daca dispuneti de cateva minute rezervarile online pentru transportul de persoane in Grossweitzschen se poate face direct pe site-ul companiei.

Pentru a vedea ofertele de pret privind transportul de persoane pe ruta Romania-Germania, va rugam accesati site-ul www.mayer-transport.ro.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Loading...
Rezervari Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.