Talon Reducere pe ruta Romania Germania – Mayer & Mayer

Toti pasagerii care calatoresc cu autocarele Mayer & Mayer pe ruta Romania-Germania, beneficiaza de un talon de reducere transmisibil cu perioada de valabilitate nelimitata.

Reducerea din talon se acorda in momentul in care pasagerul efectueaza rezervarea biletului de autocar direct la sediul firmei SC Armin Mayer Reisen SRL din jud. Arad, com. Fantanele, nr. 144-145 respectiv la telefoanele firmei sau pe site-ul companiei www.mayer-transport.ro

In cazul elevilor, pensionarilor si studentilor, reducerea se face in felul urmator:

  • Din pretul intreg al biletului de autocar se scade in primul rand suma din talonul de reducere de care beneficiaza pasagerul in ziua plecarii.
  • Dupa ce s-a facut reducerea din talon, se aplica reducerea de 10% in cazul pensionarilor si elevilor, respectiv 17% in cazul studentilor.

Reducerea din talon nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri existente, pasagerul va putea alege doar una dintre reducerile oferite de firme SC Armin Mayer Reisen SRL.

 
talon-de-reducere2

Detalii despre talonul de reducere pentru transportul de persoane:

  • Perioada de valabilitate nelimitata
  • Talon transmisibil (talonul se poate inmana rudelor, prietenilor sau altor cunostinte), valabil pe ruta Romania-Germania
  • Pierderea talonului de reducere, anuleaza dreptul pasagerului de a beneficia de reducerea cuvenita din talon respectiv

In cazul in care pasagerul pierde sau distruge talonul de reducere, firma SC Armin Mayer Reisen SRL poate elibera un nou talon pasagerului fara a tine cont de evidenta reducerii anterioare de care a beneficiat pasagerul.

Copyright @ 2016 Mayer & Mayer | Termeni si Conditii de Calatorie - Mayer & Mayer