Servicii

Serviciile oferite de compania Mayer & Mayer

servicii mayerCompania noastra, Armin Mayer Reisen se bucura de multi ani de experienta in domeniul transporturilor internationale si a turismului, clasandu-se printre primele agentii de top din Romania. Aceasta pozitie a fost castigata prin profesionalismul si eleganta companiei de a oferii servicii de cea mai inalta calitate clientilor nostrii.

Programe turistice

Beneficiand de relatii profesionale, avand un numar insemnat de operatori de turism si agentii de turism care isi desfasoara activitatile profesionale pe intreg teritoriul Romaniei cat si a Europei, va putem oferii si programe turistice in cazul in care doriti sa beneficiati de aceste servicii.

Preturi avantajoase

Doar cu noi calatoriti cu cele mai bune tarife de pe piata, raportul calitate-pret fiind permanent in atentia conducerii firmei. Taxele pe care le platiti, sunt cele reale, neexistand taxe ascunse cerute ulterior imbarcarii. Va oferim atat bilete dus, cat si dus-intors spre orice destinatie inclusa in traseele noastre.

Conditii de calatorie

Autocarele noastre sunt de ultima generatie, menite sa asigure maximul de confort pe distante mari, fiind echipate cu scaune rabatabile, echipament audio-video, aer conditionat si locuri spatioase pentru picioare. Practicam o politica stricta anti-fumat in interiorul autocarelor, dar pe traseu facem scurte pauze in care calatorii vor avea posibilitatea de a fuma.

Siguranta si flexibilitate

Un operator de linii regulate este cu atat mai competitiv ca cat echipa tehnica a firmei este mai competitiva. Armin Mayer Reisen a avut tot timpul aportul unei echipe de ingineri si tehnicieni pregatiti dupa cele mai inalte standarde in domeniu. Aceasta calitate s-a reflectat intotdeauna in realizarile si imaginea companiei. Vehiculele si echipamentul din dotare sunt inspectate periodic pentru a fi mentinute la inalte standarde de siguranta pe tot parcursul calatoriei.

Armin Mayer Reisen va asteapta!

Copyright @ 2016 Mayer & Mayer | Termeni si Conditii de Calatorie - Mayer & Mayer