Reduceri Transport Romania – Germania


Reduceri si Oferte Speciale – Mayer & Mayer

reduceri de 70% la copiiPentru transportul cu autocarul pe ruta Romania-Germania-Romania parintii trebuie sa se prezinte la plecare cu scaune speciale pentru copii.

reducere elevi, pensionari, profesoriLa rezervarea biletului de autocar pe ruta Romania-Germania-Romania elevii, pensionarii, profesorii si cadrele medicale beneficiaza de 10 % reducere din pretul biletului rezervat, conform listei de preturi disponibile pe site-ul companiei.

reducere 17studentiToti studentii beneficiaza de 17 % reducere din pretul biletului rezervat pe ruta Romania-Germania-Romania, conform listei speciale de preturi destinate studentilor ce este disponibila pe site. In lista de preturi se afla orasele in care studentii pot circula la pret redus.

reducere grupuri persPentru grupuri de persoane organizate, realizam curse in toate orasele din Germania in care circulam, dar si in alte orase europene. Solicita oferta de pret pentru destinatia dorita.

reduceri last minuteOferta Last Minute este valabila in limita locurilor disponibile si se acorda cu o zi inaintea realizarii cursei de autocar, pe ruta Romania-Germania.

Exemplu:
Oferta Last Minute este valabila in zi de Marti pentru Plecarea de Miercuri, in zi de Vineri pentru plecarea de Sambata.

Pentru ofertele Last Minute va rugam sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon:
Fix: 0257-285.611; Mobil: 0744.262.983; 0722.509.279

Rezerva bilet cu 3 luni inaintea plecarii si ai 25 % reducere
Rezervarea biletului de autocar se poate realiza cu 3 luni inaintea plecarii. Pentru a beneficia de 25 % reducere e necesar sa se achite un avans de 50 % din valoarea biletului.

Avansul se poate plati prin: Mandat Postal, Transfer Bancar sau direct la sediul firmei SC Armin Mayer Reisen SRL, Arad, Fantanele, Nr. 144-145.

Cont SC Armin Mayer Reisen SRL – plata avans: click aici!

IMPORTANT: dupa realizarea platii va rugam sa ne trimite-ti o copie dupa OP scanata pe urmatoarea adresa de mail: mayer_rezervari@yahoo.com.

Valabilitatea biletului este de 1 an!

reducere fb Da-ne un Like pe Facebook si primesti 10 Euro reducere.

Pagina de Facebook, Mayer & Mayer oficiala poate fi accesata aici:

https://www.facebook.com/ArminMayerReisen

Dupa ce ne dati un Like la pagina accesati aplicatia „Reducere 10 euro” care va genera un cod. Codul generat poate fi comunicat telefonic in momentul cand se face rezervarea telefonica sau se va putea introduce in rubrica „Cupon Reducere Facebook” a formularului de rezervari online.

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte de pret existente. Fiecare client va putea alege, dupa preferinte, doar o singura reducere din cele existente ce sunt disponibile pe site.

reducere 25sutaToti pasagerii care rezerva biletul de autocar cu minim 3 luni inaintea plecarii beneficiaza de 25% reducere.

Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte reduceri sau oferte de pret deja existente.

reducere pana la 60 reducereLunar oferim preturi promotionale pentru diferite rute din Romania spre Germania si din Germania spre Romania.

Orasele aflate in oferta pe luna in curs au preturi speciale iar reducerile poat fi pana la 60 de euro pentru fiecare bilet rezervat.

talon transmisibilToate persoanele care circula cu autocarele Mayer & Mayer pe ruta Romania-Germania, beneficiaza la plecare de un talon pentru reduceri care este transmisibil si fara perioada de valabilitate.

In cazul elevilor, pensionarilor si studentilor, reducerea se face in felul urmator:

 1. Din pretul intreg al biletului de autocar se scade in primul rand suma din talonul de reducere de care beneficiaza pasagerul in ziua plecarii.
 2. Dupa ce s-a facut reducerea din talon, se aplica reducerea de 10% in cazul pensionarilor si elevilor, respectiv 17% in cazul studentilor.

Reducerea din talon nu se cumuleaza cu alte promotii sau reduceri existente, pasagerul va putea alege doar una dintre reducerile oferite de firme SC Armin Mayer Reisen SRL.

Detalii talon reducere – Mayer & Mayer

 1. Perioada de valabilitate nelimitata
 2. Talon transmisibil (talonul se poate inmana rudelor, prietenilor sau altor cunostinte), valabil pe ruta Romania-Germania
 3. Pierderea talonului de reducere, anuleaza dreptul pasagerului de a beneficia de reducerea cuvenita din talonul respectiv

In cazul in care pasagerul pierde sau distruge talonul de reducere, firma SC Armin Mayer Reisen SRL poate elibera un nou talon pasagerului fara a tine cont de evidenta reducerii anterioare de care a beneficiat pasagerul.

In caz de pierdere sau distrugere a talonului de reducere, va pierde reducerea cuvenita in momentul rezervarii biletului de autocar, fapt pentru care firma SC Armin Mayer Reisen SRL va putea elibera un nou talon de reduceri fara a tine cont de reducerile anterioare a talonului.

transport gratuit 50 kg bagajeTransport gratuit 50 kg bagaje – incluse in pretul biletului rezervat
Fiecare pasager care circula cu autocarele Mayer & Mayer are inclus in pretul biletului de autocar transportul a 50 kg bagaje. Ce va depasi limita a 50 kg se va taxa suplimentar cu 1 euro /kg.

Geanta de mana cu mancare sau documente poate fi luata in autocar si se va putea depozita in spatiile special amenajate pentru bagajele de mana fara a deranja sau incomoda pe ceilalti pasageri.

Afla care sunt termenii si conditiile Mayer & Mayer, accesand punctul 5 bagaje.

transport gratuit 50 kg bagajeCu autocarele si microbuzele Mayer & Mayer aveti posibilitatea de a transporta biciclete. Costul pentru a transporta o bicicleta este de 30 euro.

transport coletePretul unui colet trimis in Germania sau din Germania in Romania este de 10 euro /kg. Coletele ce vor depasi 10 kg vor fi taxate suplimentar cu 1 euro /kg.

Expedierea coletelor se face Marti spre Miercuri si Vineri spre Sambata iar acestea nu trebuie sa contina tigari, bautura sau medicamente.

Ridicarea/predarea coletelor se poate face de la sediul firmei sau direct de la autocar din statiile Mayer & Mayer.

Pentru expedierea coletului dvs va rugam completati formularul de expediere colet.

inchiriere microbuzeFirma SC Armin Mayer Reisen SRL pune la dispozitia dvs urmatoarele microbuze moderne cu sofer din partea firmei:

 1. Fiat Ducato cu 8+1 locuri
 2. Mercedes-Benz Sprinter cu 18+2 locuri

Pentru a solicita oferta de pret va rugam accesati formularul de contact.

inchiriere autocarFirma SC Armin Mayer Reisen SRL va ofera spre inchiriere autocare moderne, dotate si clasificate transportului international de persoane

 1. Mercedes Benz Tourismo cu 57+2 locuri
 2. Mercedes Benz Eurostar cu 51+2 locuri

Pentru fiecare autocar inchiriat firma SC Armin Mayer Reisen SRL va ofera soferi experimentati in transportul international de persoane.

Numarul de soferi care vor realiza fiecare cursa se va stabili in functie de traseul solicitat de dvs, astfel incat calatoria sa fie placuta si relaxanta.

Pentru a solicita oferta de pret va rugam accesati formularul de contact.

Avantajul de a calatori cu firma Mayer&Mayer in Germania

avantaj1Afla care sunt statiile de plecare/sosire din Romania si Germania, dar si care sunt celelalte orase in care circulam.

Pentru a vedea lista de preturi normala cu reducerile incluse de 10 % pentru elevi, pensionari si profesori va rugam accesati: Lista preturi 2015

Pentru a vedea lista de preturi normala cu reduceri de 17% pentru studenti, va rugam accesati: Lista preturi studenti.

Harta cu orasele in care circulam in Germania, cu preturi incepand de la . . . poate fi accesata AICI.

Rezervarile biletelor de autocar atat pentru elevi, studenti, pensionari, profesori, etc. se poate face completand formularul de rezervare bilet iar dupa trimitere veti fi contactat de catre unul dintre reprezentantii firmei SC Armin Mayer Reisen SRL.

Rezervari si informatii telefonice:
Tel: 0744 262 983; 0722 509 279; 0257-285.611
Program: Luni-Vineri 09.00 – 20.00 ; Sambata: 09.00 – 14.00

avantaj2Calatoria cu autocarele Mayer & Mayer nu poate fi decat una relaxanta si placuta, indiferent de distanta parcursa.

Autocarele puse la dispozitia dvs sunt autocare moderne, special concepute transportului international de persoane.

Autocarele sunt dotate cu scaune rabatabile, echipament audio-video, bucatarie de bord, toaleta, aer conditionat si locuri spatioase pentru picioare.
Va asteptam sa calatorim impreuna! Rezervari bilete autocar.

avantaj3Rezervarea biletelor se poate face rapid completand in doar cateva minute formularul de rezervari online.

Plata biletului sau avansului se poate face prin:

 1. Mandat Postal
 2. Transfer Bancar

Confirmarea plati de catre client se face prin trimiterea OP-ului scanat la adresa de mail: mayer_rezervari@yahoo.com.

In cazul in care pasagerul a platit doar o anumita suma din totalitatea biletului rezervat (avans), diferenta de plata o va putea plati la urcarea in autocar sau la sediul firmei SC Armin Mayer Reisen SRL, Arad, Fantanele, Nr. 144-145.

Preturile biletelor de autocar sunt afisate in euro. Plata biletului rezervat poate fi realizata atat in EURO cat si in LEI conform cursului BNR din ziua in care se va face plata.

avantaj4Persoanele care au facut rezervarea telefonic sau online poate sa plateasca biletul in totalitate la urcarea in autocar. Aceasi procedura este valabila si pentru persoanele care au platit un avans online si doresc ca diferenta sa o plateasca la urcarea in autocar.

avantaj5Toti pasagerii care circula pe ruta Romania-Germania, la plecare beneficiaza de o masa gratuita la restaurant in Ungaria.

Pasagerii pot alege unul dintre cele 4 feluri de mancare oferite de restaurantul Ezüstkanál:

 1. Supa traditionala de gulas cu carne si cartofi la ceaun
 2. Supa traditionala de gulas cu carne si fasole la ceaun
 3. Supa traditionala de pui cu smantana si lamaie
 4. Snitel de curcan cu cartofi prajiti si salata

avantaj6Serviciile de transport persoane pana la domiciliul pasagerului pot fi organizate la cerere de catre firma SC Armin Mayer Reisen SRL contracost.

Tarifele difera in functie de distanta parcursa de microbuz din statia Mayer & Mayer pana la domiciliul clientului. Solicitarea transportului pana la domiciliul se face in momentul rezervarii biletului de autocar.

Acest serviciu este valabil in Romania si Germania. Toate detaliile pot fi obtinute de catre pasager in momentul rezervarii biletului de autocar sau accesand rubrica contact.

Avantajul persoanelor care merg la munca in Germania

avantaj8Persoanele din Romania care merg la munca in Germania sunt transportate de catre firma SC Armin Mayer Reisen SRL, contracost, pana in curtea angajatorului iar la plecare sunt luate din acelasi loc si trasportate in Romania.

Acest serviciu oferit de Mayer & Mayer se adreseaza tuturor muncitorilor din toate domeniile de activitate, fara a tine cont daca acei muncitori pleaca la munca in Germania prin intermediul agentie SC Job Mayer & Mayer SRL sau prin alta agentie pentru Plasarea Fortei de Munca in Strainatate.

Grupurile organizate de muncitori beneficiaza de reduceri de pret. Pentru detalii si informatii va rugam accesati rubrica contact.

Detalii si informatii telefonice:
Romania: Fix: 0257-285.611; Mobil: 0744.262.983; 0722.509.279
Germania: 00498214862432; 004917611224006; 004917611224002 (se vorbeste si in limba romana).

avantaj7Firma SC Armin Mayer Reisen SRL prin intermediu firmei SC Job Mayer & Mayer SRL ofera locuri de munca in Germania pe baza de contract in diverse domenii de activitate.

Pentru detalii si informatii va rugam aceesati site-ul: www.job-mayer.com. Actele necesare inscrierii si intocmiri dosarului sunt afisate pe site in rubrica ACTE SI PROCEDURA.

Pentru mai multe detalii si informatii va rugam faceti click pe butonul plus (+) din dreptul fiecarei casuta cu reduceri

Premiile castigate de pasagerii Mayer&Mayer care au calatorit pe ruta Romania-Germania

Cos Mayer&Mayer - 1
Cos Mayer&Mayer - 2
Cos Mayer&Mayer - 3
Cos Mayer&Mayer - 4
Cos Mayer&Mayer - 5
Cos Mayer&Mayer - 6


Avem placerea de a va prezenta cativa dintre fericitii castigatori a tombolei Mayer&Mayer

Varsta: ?? ani
Ruta: Timisoara – Lindau
Testimonial: click aici

Varsta: 22 ani
Ruta: Sebes – Ravensburg
Testimonial: click aici

Varsta: 18 ani
Ruta: Bucuresti – Lindau
Testimonial: click aici

Varsta: 42 ani
Ruta: Jimbolia – Wangen
Testimonial: click aici

Varsta: 51 ani
Ruta: Ploiesti – Wellheim
Testimonial: click aici

Varsta: 70 ani
Ruta: Resita – Augsburg
Testimonial: click aici

Copyright @ 2016 Mayer & Mayer | Termeni si Conditii de Calatorie - Mayer & Mayer