Orasul Marsilia

Orasul Marsilia este al doilea oras din Franta ca marime, situat pe coasta mediteraneana, fiind cel mai mare port comercial al tarii.

Situatia economica a orasului este in principal determinata de importanta portului.

Marsilia a fost fondata de greci cu peste doua milenii si jumatate in urma, este astazi unul dintre cele mai cunoscute centre culturale si turistice ale tarii.

Fiind o metropola moderna din Franta, orasul Marsilia gazduieste unele dintre cele mai vechi cladiri din tara. Arhitectura acestor conace vechi este magnifica.

Odata cu schimbarea profunda a imaginii orasului si disparitia vechilor stereotipuri, Marsilia este la moda in domenii precum cinematografia, teatrul, muzica, sportul, moda, calatoriile, s.a. Fara a renunta la nimic din bogata sa istorie, Marsilia arata o noua fata lumii.

Mergand la teatre, vizionarea de filme si de luat masa afara sunt cateva din activitatile majore de care se bucura turistii in Marsilia. O serie de hoteluri de clasa ofera facilitati excelente de cazare pentru oaspetii din Marsilia. Orasul este bine conectat cu marile orase si tari pe calea aerului, rutier si cai ferate.

Obiectivele turistice includ Notre-Dame-de-la-Garde, Catedrala muzeu al docurilor romane, sculpturile Puget din cadrul primariei si strada datand din secolul al V-lea.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Loading...
Rezervari Online

2 Comments

  1. se poate trimite un colet din marsilia catre constanta? daca da vreau si eu un numar de telefon din franta, o adresa din acest oras. MULTUMESC

  2. Ne pare rau insa serviciul de coleterie este valabil doar pe ruta Romania – Germania sau Germania – Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.