Orasul Verona

Verona se afla in regiunea Veneto, la numai cativa km de Lacul Garda, 114 km de Venedig, 157km de Milano si 503 km de Roma.

Orasul Torino

Torino este un important oras industrial in nord-vestul Italiei. Orasul Torino este situat pe malul stang al raului Pad, aproape de confluenta sa cu raurile Sangone, Dora Riparia si Stura di Lanzo.

Orasul Salerno

Salerno este un oras si o capitala de provincie in Campania, din sud-vestul Italiei, localizat in golful cu acelasi nume de la Marea Tireniana.

Orasul Pisa

Pisa este un oras cu apoximativ 90.000 de locuitori din regiunea Toscana, Italia, aflat la gura de varsare a raului Arno in Mediterana.

Orasul Pescara

Pescara este un oras cu 120.000 de locuitori in Regione Abruzzo, situat la 208 km sud de Roma in Italia.

Orasul Palermo

Palermo este capitala provinciei omonime, cat si a Regiunii Siciliene. Al cincilea oras al Italiei in ceea ce priveste populatia, orasul Palermo este principalul centrul cultural, istoric si economico-administrativ al Siciliei.

Orasul Napoli

Situat pe marginea Golfului Napoli, orasul Napoli este al treilea cel mai populat oras din Italia si cel mai mare oras din sudul tarii. Se afla la 2 ore mai sud de Roma. Orasul Napoli este inundat de multe multe locuri frumoase, monumente istorice si de arta.