Inchiriere autocar transport elevi, sudenti si copii

Punem la dispozitia dumneavoastra servicii de inchirierea autocatelor si microbuzelor pentru diferite activitati turistice organizate de scoli sau universitati indiferent daca acestea se sesfasora pe rute interne sau internationale.

Secretul succesului sta in strategia de dezvoltare a companiei, precum si in munca depusa de echipa angajatilor companiei pentru a asigura ritmicitatea curselor, respectarea orelor de program si fidelizarea calatorilor.

Inchiriere autocar transport elevi, sudenti si copii

Serviciile de inchiriere destinate transportului intern si international de persoane, cuprind cele mai importante orase din Germania, Italia, Belgia, Olanda, Austria, Ungaria, Romania, s.a.

Apeland la serviciile noastre de transport persoane cu autocare si microbuze, ve-ti avea placerea de a beneficia de bilete de transport reduse, datorita tarifelor speciale oferite de firma Mayer & Mayer.

Confortul autocarelor si microbuzelor puse la dispozitia calatorilor de firma Mayer & Mayer se caracterizeaza prin lux, subliniand designul inovator, fiabilitatea si calitatea. Toate locurile disponibile asigura calatorilor un confort sporit mai ales pe distante foarte lungi.

Pentru detalii si informatii suplimentare privind serviciile de inchiriere autocare si microbuze va rugam sa ne contactati la nr. de Telefon: 0744 262 983 sau prin e-mail: arminmayerreise@yahoo.de.

Rezervarea biletelor de transport se poate face accesand site-ul www.mayer-transport.ro

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Loading...
Rezervari Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.