Cladirea Istorica a Comerciantilor – transport persoane Romania Germania

Orasul Freiburg prezinta tursitilor numeroase locuri de vizitare. Cladirea Istorica a Comerciantilor (Historisches Kaufhaus) este o cladire remarcabila si datorita unui transport persoane Romania Germania efectuat de firma Mayer&Mayer  ne-am propus sa ajungem si aici.Situata in inima orasului Freiburg ,cladirea se evidentiaza datorita fatadei rosie pe care o are.

Magazinul Bau zum Warenumschlag, primul din Freiburg dateaza din anul 1378 si s-a pastrat in forma actuala din anul 1520.Constructia a fost finalizata in anul 1532 de catre Lienhardt Müller de la Ettlingen.Cladirea a suferit mai multe modificari in decursul timpului ,fiind reconstruita de mai multe ori datorita bombardamentelor din razboi.

In anul 1744 cladirii i-a fost anexat un balcon iar fatada a fost modificata in 1884.Dar o renovare masiva a fost facuta abia in anul 1988 ,rezultatele acesteia fiind vizibile si azi.Impreuna cu turistii care au ales transportul de persoane  Romania Germania primim mai multe detalii despre Cladirea Istorica a Comerciantilor.

 

 

Aflam faptul ca intre anii 1946-1947 aici se tinea sedinta Adunarii Consultative a tarii.Gasim o camera in stil gotic la etajul superior.Acest stil este evident prin ferestrele arcuite si perdelele marginite de foisoare poligonale.Sculpturi decorative ne intampina dar si sisteme habsburgice.Numeroase sculpturi sunt prezentate aici ,printre care reprezentari ale  imparatului Maximilian I, imparatului Carol al V-lea si al lui  Ferdinand I.

Mai multe spatii de depozitare exista in acoperisul masiv.Un loc impresionant aici il are Sala Imperiala ,un loc somptuos dar si prestigios deopotriva.Construita in anul 1876 de Kaiser Wilhelm I, sala are plafonul pictat in vitralii si a fost inaugurate cu ocazia unei victorii.

In baza unui plan bine stabilit s-a construit sala de club Redoutenhaus in anul 1878.Din 1947-1951, noul magazin a servit ca Palat al Parlamentului din statul  SudBaden.
Cladirea s-a pastrat  în stilul secolului  al  16-lea. Astăzi, camerele istorice oferă un loc unic pentru evenimente speciale .

Acest tur de vizitare al orasului a fost de neuitat si ne bucuram ca am efectuat acaesta excursie. Transportul  de  persoane Romania Germania  ne-a permis sa ne bucuram de momente petrecute in acest oras incantator.Rezervati si dvs. un bilet de la firma Mayer&Mayer si vizitati Cladirea Istorica a Comerciantilor  si alte atractii turistice de aici

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Loading...
Rezervari Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.