Albstadt – ghid turistic actualizat 2013 cu imagini

Orasul Albstadt  este o localitate aflata in districtul  Zollernalb în landul Baden-Württemberg, Germania.Tursiti din toata lumea viziteaza acest oras si atractiile sale alaturi de un ghid turistic din Albstadt.Firma Mayer&Mayer pune la dispozitia persoanelor curse regulate cu autocarul , oferind posibilitatea de avizita mai mult zone turistice.

Orasul este cu 614 pana la 966 metrii deasupra nivelului marii. Sursele a două râuri ,Eyach și Schmiecha  sunt doar la câțiva kilometri distanță.Datorită debutului  tardiv al primăverii și debutul precoce al iernii, dar si datorita solului  infertil, Albstadt este destul de neinteresant pentru agricultură.

Prin urmare, câmpurile aproape curate  și pădurile care acoperă dealurile, ofera  excursioniștilor  iubitori de natură  posibilitatea  de a practica sporturile de iarna dar si sa-si  urmăreasca  hobby-urile lor.81% din orașului sunt zonele naturale sau de conservare.

Una dintre atractiile deosebite ale orasului  prezentate de ghidul turistic din Albstadt  il constituie  Philipp-Matthäus-Hahn-Museum care se afla in cladirea restaurata din biserica romana Sf.Ioan.Philipp Matthäus Hahn  (1739 – 1790) a fost intre anii 1764 – 1770 preot în Onstmettingen si  a construit cadrane  solare, telescoape, si microscoape, dar si faimosul său ceas  astronomic.

El a avut  de asemenea, o contribuție semnificativă la îmbunătățirea ceasului  de buzunar. Philipp Matthäus Hahn  a fost un om pios și autor de scrieri teologice importante (traducerea Bibliei, cărți de predici) și este considerat  un „profet al împărăției viitoare a lui Isus Hristos.” Hahn dezvoltat, printre altele  si  „Confortabila casa a Balantei”, si o gamă largă de cântare,care  lucrau fără greutăți.

Hahn a devenit fondatorul   măsurilor  de precizie in industria cu scara de precizie  Zollernalbkreis, care este un factor economic decisiv astăzi.

Galeria Albstadt este un alt punct turistic vizitat de numeroase persoane. Galeria Albstadt a fost fondata  în 1975 si s-a dezvoltat într-unul dintre cele mai importante colecții locale din Baden-Wuerttemberg.

Acest lucru se datorează angajamentului de colecționari particulari și donatori în special.Aici este prezentata colectia Walther Groz care prezinta peste 5000 de imagini. Galeria s-a dezvoltat prin politica de achizitii din oras.

Tot aici se gasesc galeria Albstadt care contine circa 20.000 de lucari pe hartie si aproximativ 250 de picturi.

Vizitati muzeul si galeria din Albstadt  alaturi de un ghid turistic si rezervati un bilet de transport cu autocarul de la firma Mayer&Mayer.

1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele (No Ratings Yet)
Loading...
Rezervari Online

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.